Hier vind je tekeningen, creaties en meer van mij met uitleg erbij. Vertel me wat je ervan vindt! Have fun

woensdag 9 juni 2010

Heart on fire

Ik denk dat deze tekening ook wel voor zich spreekt. Een hart die in vuur en vlam staat, misschien heb je het wel eens meegemaakt. Dat je zo ontzettend verliefd op iemand bent dat het lijkt of je hart in de fik staat elke keer als je diegene ziet. Zelf heb ik dat nog nooit zo heftig meegemaakt maar ik vond het een mooie gedachte en ik geloof dat dat kan. Ik denk (en hoop natuurlijk) dat dit mij ook ooit nog wel eens zal gebeuren.
Heb jij dit al wel eens gehad? zo'n heftige verliefdheid dat ijsklontjes je nieteens kunnen afkoelen? Tell me about it!

I LOVE YOU

Deze tekening heb op valentijnsdag gemaakt, niet voor een bepaald iemand maar ik had die dag zooo veel hartjes en roze en kusmondjes gezien dat ik helemaal in die bui was. Ik had ook nog eens een romantische film gezien en zat vol met one-liners.
Oke het gedichtje is mischien een beetje afgezaagd maar kom op het is toch fantastisch als een leuke jongen dit tegen je zegt right?

The Tiger

Dit is de eerste tekening, je ziet het zelf denk ik al een tijger ;) Ik heb hem gemaakt toen ik op vakantie was in Engeland. Ik had toen een foldertje in mijn had van een dierentuin (waar we later ook heen zijn gegaan) en ik dacht die ga ik tekenen. Nou die avond pakte ik mijn schetsboek en toen heb ik deze tekening ik 1 avond gemaakt. Ik was er uiteindelijk best tevreden mee.
What do you think?